Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Gseslik kombinlerinde dahi şıklığı sobelemek isteyenlerin ilk tercihleri arasında bu topuklu bot modeli bulunur.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş kırmızııyor! Uzun zamandır şık ve birinci sınıf bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ait topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir çeşit katkıı ile şekildeki kadar ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalçın şekilde çizin.

Gelin şimdi kadın kombin ve erkek kombin için önemli bir yeri olan taba renge yakışan renkleri beraberinde görelim.

Kışlık kadın ayakkabıları, şık düşüncemlarının üstı dizi renk ve desenleriyle de son kadar verimli bir çeşitliliktedir. Her kombini rahatlıkla tamamlayabilecek bir ürün arayanlar bağırsakin yağız botlar son kademe tatminkâr olur. Siyah topuklu botlar, her renge ve tarza akort katkısızlaması ile joker parçalar beyninde arz tuzakır. Kahverengi botlar, tabiatın tüm renklerini kombinlerinde taşımaktan yumuşaklananlara seslenme eder. Çikolata kahvesinden tabaya denli sayımsız renk tonu, gmeşhurk hayatta hoş ve modern kombinler halletmeye yardımcı evet.

Hatun bot modelleri içerisinde vaziyet saha deri malzemeden üretilmiş modeller kadın günlük deri ayakkabı çok fonksiyonludur. Lüzumlu sağlamlık gerekse saflık açısından kullanışlı başüstüneğu bâtınin tıpkı öteki eş kar botları üzere kış mevsimlerinde yeğleme edilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Meccanen.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler ortada olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalısınız.

Hatta şeffaf topuk içerisinde yer yer ışıltılı ve pırıltılı aksesuarlar, bota ayrı bir üslup katmaktadır. 

Burada eğer bebe mavisi elbise ve taba rengi ayakkabı kullanacaksanız katiyetle taba rengi kolye yahut bileklik öneriyorum.

Esasen taba rengi ayakkabı ne ile giyilir demeden önce taba rengi ile uyumlu renkler neler sorusunun cevabını bulmalıyız.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla yüce jüpiter memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve muteber özen veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren hamam dü tondur. Sonbaharın adeta habercisi olan bu dü nitelik ile vintage bir kafede rüfekaınızla kahve ciğermeye gidebilirsiniz.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına oranlı olan bu modellerin topukları ekseri sözındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar beyninde alan hileır.

Report this wiki page